info@gadesaps.dk

+45 24 75 80 58

Både til private og erhverv

Anlægsarbejde

Vi udfører anlægsprojekter og har ekspertise i alt indenfor jord- og gravearbejde. Få et indblik i vores erfaring og kompetencer, og kontakt os for yderligere oplysninger.

Har du brug for rådgivning og professionel sparring på etablering af kloak eller anlægsprojekter, så står vi klar til at hjælpe!

Har du spørgsmål? +45 24 75 80 58

Kontakt os for en dialog om jeres projekt, vi samler det hele og sikrer jer et helt projekt til fast pris eller efter jeres ønske.

Vi Udfører Alt I Jord Og Gravearbejde

Jord- & gravearbejde

Vi udfører alt i jord og gravearbejde, så skal I have flyttet jord eller leveret jord og grus-materialer, etableret sandpude, veje, søer eller haver m.m. så kontakt os for en dialog om jeres projekt. Vi samler det hele, og sikrer jer et helt projekt til fastpris eller efter jeres ønske.

Nedgravning Af El-Ledninger Og Net-Kabler

Ledninger i jord

Skal I have nedgravet nye eller renoveret ledninger i jorden så kan vi også hjælpe jer – uanset om det er fjernvarme-, vand-, el-ledninger eller netkabler. Vi klarer alt fra nedgravning, opbrydning, skæring i fast belægning, håndtering af overskudsmaterialer til reetablering igen.

Vi Udfører Alt Indenfor Betonarbejde

Betonarbejde

Vi udfører betonarbejde indenfor bolig/anlægsområdet, så også her kan vi samle jeres projekt og hjælpe hele vejen. Dette gælder uanset om I skal have lavet punktfundamenter, carporte, støttemure, tilbygning eller nyt fundament til jeres nye hal/hus/sommerhus, så har vi stor erfaring i dette, og vil være et godt valg for jer.

Vi Er Eksperter I Etablering Af Terrasser Og Indkørsler

Etablering af terrasser og indkørsler

Vi udfører alt indenfor terrasser og indkørsler, lige fra rydning, udgravning, bundopbygning og alle typer belægninger samt støttemure m.m. Ønsker I en samlet løsning, er vi et godt valg, og kan hjælpe jer lige fra projektering til færdigt projekt, hvor der altid er fokus på optimeringer og pris – men først og fremmest kvalitet.

Vi Etablerer Og Vedligeholder Grønne Anlæg

Etablering og vedligeholdelse af grønne anlæg

Vi etablerer og vedligeholder græsplæner, hække og øvrig beplantning, så også her kan I samle det hele et sted og få optimeret jeres projekt eller drift. Kontakt os for dialog omkring en samlet pakke, som sikrer jeres behov og ønsker.

Gades kloak og anlæg

Kontakt os

Giv os gerne et kald eller brug kontaktformularen her for en uforpligtende snak.

Tvedvej 3
7490 Aulum
+45 24 75 80 58
info@gadesaps.dk
Mandag - fredag: 08:00 - 16:00

15 + 3 =